Esti pe pagina :

centrului

Programa abordată în centrul ADDA KIDS combină descoperirea noţiunilor academice cu jocul interactiv şi explorarea directă. Urmărim mai mult decât asimilarea unor noţiuni de bază – crearea unui mediu plin de căldură şi afecţiune unde învăţarea se realizează de plăcere. Copiii sunt îndrumaţi şi stimulaţi să descopere şi să înveţe noile cunoştinţe având la dispoziţie o gamă variată de resurse. În cadrul centrului nostru, copii sunt încurajaţi să îşi dezvolte abilităţile practice prin participarea la o varietate bogată de activităţi senzoriale din diferite domenii.

Conform specialiştilor în educaţia modernă cea mai importantă perioadă din viaţa copilului este cea până la 5 ani când creierul copilului se dezvoltă în ritm accelerat. Aceasta este perioada de formare a potenţialului de învăţare a copilului prin expunerea la un mediu bogat, dar în acelaşi timp nu foarte încărcat, de stimuli exteriori cu un aport educativ conform cu noile progrese ale societăţii. Aceasta este perioada ideală în care se formează abilităţile utile în toate domeniile de învăţare şi lucru: abilitatea de a se concentra, de a interacţiona pozitiv atât cu colegii cât şi cu adulţii, dorinţa de a învăţa, de a descoperi.

centrului

ADDA KIDS pune accent pe calitatea şi diversificarea situaţiilor de învăţare în vederea asigurării unui climat educaţional prin promovarea valorilor necesare formării unor persoane cu caracter. Centrul dispune de cadre didactice pregătite să dezvolte potenţialul fiecărui copil utilizând o gamă variată de resurse materiale cât şi de metode de instruire eficientă.

Obiectivul principal al Centrului este asigurarea unui climat prietenos de învăţare care să îl ajute pe copil să descopere şi să utilizeze noile competenţe prin formarea gândirii creative şi încurajarea independenţei în luarea deciziilor.

Centrul, ca persoană juridica, dispune de:
– 4 săli de clasă,
– cameră senzorială,
– cameră de recreere,
– bibliotecă,
– curte special amenajată ca loc de învăţare în aer liber şi de recreere.

centrului

Centrul educațional ADDA KIDS își propune:

– Asigurarea unei instruiri eficiente prin implicarea tuturor factorilor care pot contribui la stimularea și valorificarea competențelor cerute de integrarea copiilor într-o societate aflată în permanentă schimbarea;
– Diversificarea ofertei de curriculum la decizia centrului;
– Dezvoltarea de relații de parteneriat educațional și social;
– Asigurarea de condiții optime dezvoltării potențialului copiilor prin crearea unui mediu de învățare prietenos;
– Crearea condițiilor materiale necesare desfășurării în condiții optime a procesului instructiv educativ;
– Încurajarea și facilitarea dezvoltării profesionale a resurselor umane;
– Diversificarea și aplicarea ofertei de activități extracurriculare

centrului

Creativitate

Autenticitate

Respect

Amabilitate

Curiozitate

Toleranta

Empatie

Responsabilitate

Close Menu